LitecoinWiki.nl: Litecoin portemonnee

Litecoin wiki
Delen

De Litecoin portemonnee

Waar staan mijn Litecoins?

Eén van de grote misverstanden over litecoins is dat u litecoins die u ontvangt in uw eigen portemonnee kunt opslaan. Technisch gezien ontvangt u weliswaar een vorm van eigendom op de litecoin maar blijft de litecoin zelf binnen het litecoin netwerk. U ontvangt dus alleen de code waarmee u de litecoin kunt gebruiken.

Een digitale Litecoin Portemonnee

Om litecoins te kunnen verhandelen heeft u een litecoin portemonnee nodig. In deze portemonnee worden de wachtwoorden voor uw litecoins opgeslagen. Met deze code kunt u de litecoin ‘beheren’ en dus verkopen, verhandelen of aankopen mee doen. Net zoals u met uw traditionele portemonnee of de inloggevens voor het internetbankieren gewend bent dient u dus erg zorgvuldig om te gaan met uw litecoin portemonnee. Let op, net zoals u niet al uw geld in uw portemonnee heeft zitten en een deel veilig bij de bank laat dient u ook in uw litecoin portemonnee niet meer geld te houden dan noodzakelijk is.

Opslaan van litecoin

Er zijn verschillende manieren om litecoins op te slaan. Met litecoins bedoelen we in deze context natuurlijk de wachtwoorden zoals in bovenstaande paragraaf al besproken. De populariteit van litecoins neemt niet alleen toe onder mensen van goede wil, criminelen lijken ook steeds meer en meer de voordelen van litecoin te ontdekken. Probeer daarom uw litecoin te verspreiden tussen bijvoorbeeld een offline pc, uw eigen beveiligde computer en uw smartphone.


Als je deze informatie handig vindt, steun ons dan met een donatie:
Bitcoin adres: 199qweKqSzryPJsVi5n3iazuM8nLDFXBvo
Dogecoin adres: D5cFbKHSJwmL3V7TVM84dL2EAf35SAV7Di
Litecoin adres: LcXzbhN88EUAc44b8YYt5gD6Q3PPf2buxQ


of doneer direct: